Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
24. augusta 2023 o 21:00
Čas čítania 0:34

Cena za dve kávy a vodu? Bude to 60 €. Talianski turisti zúria na bizarnú výhovorku hotela, ktorý im priniesol astronomický účet

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Turisti si podľa hotela priplatili za nevšedný zážitok.

Turistov z Ríma nepríjemne prekvapil účet v hotelovom bare na Sardínii. Za dve kávy a vodu si od nich v známom hoteli v Porto Cervo na Sardínii vypýtali neuveriteľných 60 eur. Obrovský príplatok si od nich vraj hotel vypýtal za nevšedný zážitok.

Aj keď sa turistom vysoký účet príliš zaplatiť nechcelo, manažment hotela bol neoblomný a argumentoval tým, že všetky poplatky a ceny môžu hostia korektne nájsť v cenníku, píše taliansky portál L´Unione Sarda.it.

K objednanej káve a vode priniesol turistom personál hotela niekoľko sušienok, no zákazníci neočakávali 60-eurový účet. Podľa hotela však nešlo iba o obyčajnú kávu s vodou, turisti si podľa manažmentu priplácali za zážitok v podobe výhľadu na terase hotela.

Zo sardínskeho hotela je totiž parádny výhľad na luxusné jachty v neďalekom prístave, za čo si kaviareň od hostí pýta mimoriadny príplatok. Turistom preto nezostávalo nič iné, než účet zaplatiť. 

Porto Cervo, Sardínia
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia