Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
15. septembra 2023 o 8:41
Čas čítania 0:36

Vyšetrovanie prípadu 22-ročnej študentky VŠMU: Policajti s podozrivým prehľadávali jeho skrinku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na jeho pracovisku údajne zmizli lieky na predpis, napríklad diazepam.

Už vo štvrtok zadržala polícia muža podozrivého v prípade 22-ročnej študentky VŠMU. Podľa informácií TV Novín ide o zdravotníka, ktorý na záchranke pracuje roky. Na jeho pracovisku údajne zmizli lieky na predpis ako diazepam.

V noci zo štvrtka na piatok bratislavskí kriminalisti prehľadávali záchranársku stanicu vo Vajnoroch. Podľa TV novín podozrivého muža na stanicu priviedli v putách a ochrannom overale. V jeho prítomnosti mu prehľadali pracovnú skrinku, zatiaľ nie je známe, čo v nej našli. Do príchodu polície bola skrinka zapečatená. Na záchranárskej stanici sa zdržali zhruba pol hodiny.

Ženu pred jej zmiznutím naposledy spozorovali na kamerovom zázname v skorých ranných hodinách v nedeľu 10. septembra 2023. Po nezvestnej sa následne spustilo rozsiahle pátranie. Podarilo sa ju nájsť po približne 26 hodinách v pondelok 11. septembra pred jednou z bratislavských nemocníc. Na tele mala niekoľko zranení a nebola pri vedomí.

Aktuálne sa študentka spoločne s rodinou nachádza v opatere psychológov z IPčka.

Domov
Zdieľať
Diskusia