Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. októbra 2023, 20:40
Čas čítania 0:29

Fico prvýkrát opisuje skladanie budúcej vlády. Vidí iba dve možnosti, ktoré teraz môžu nastať, rokovania s KDH nechce vzdať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Fico robí všetko pre to, aby koalíciu zostavil. Nevzdáva sa ani pred rokovaniami s Milanom Majerským z KDH.

Robert Fico vidí iba dve možnosti na zostavenie vlády. Napriek vyjadreniam predsedu KDH Milana Majerského, že do vlády so stranou Smer-SSD nepôjdu, Fico rokovania s ním vopred nevzdáva, informuje RTVS.

„Sú iba dva varianty, a to variant Smer, Hlas, SNS alebo variant PS, Hlas, KDH a SaS. Iné varianty sa vôbec nečrtajú, poznáte vyjadrenia KDH. Určite sa budeme snažiť rokovať aj s nimi, s pánom Majerským sa určite stretnem, ak prijme moje pozvanie,“ vyhlásil Fico. 

Fico robí všetko pre to, aby koalíciu zostavil. S vyhláseniami je však opatrný. „Mám poverenie od pani prezidentky na rokovania, tak rokujeme. Pokaľ ide o poskytovanie informácií, tak budeme striedmi. Sme v počiatočnom štádiu, tak by som nerád robil silné vyhlásenia, ktoré by mohli niečo pokaziť alebo spomaliť,“ povedal. 

Robert Fico
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia