Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jana Chovancová
8. októbra 2023, 9:29
Čas čítania 1:01

Už tento mesiac sa z letiska v Bratislave dostaneš priamou linkou do ďalekej horúcej destinácie. Odvezie ťa toto veľké lietadlo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z Bratislavy sa veľkým lietadlom, v ktorom ti počas dlhej cesty ponúknu viacero jedál, dostaneš na čarovnú Kubu.

Bratislavské letisko oznámilo počas uplynulej letnej sezóny niekoľko noviniek vrátane nových destinácií, ktoré majú pribudnúť k pravidelným linkám už túto jeseň. Patrí do nich napríklad aj Kuba, o ktorej napísalo príspevok na Facebooku Letisko Bratislava

„Kuba, krajina záhadných tancov, vôní cigár a pohostinných ľudí. 🇨🇺 Jedným z charakteristických rysov sú taktiež farebné domčeky a typické veterány preháňajúce sa ulicami. Táto Karibská perla je novým prírastkom v našom katalógu destinácií,“ píše v príspevku letisko, pričom dodáva zaujímavé informácie o novej destinácii. 

Svojich cestovateľov láka bratislavské letisko na čarovné uličky Havany, tradičnú pochúťku ropa vieja či slnko na nádherných plážach Varadera. „Kuba je na vás pripravená a my pripravení na to, aby sme vás tam dopravili. Od októbra spúšťame diaľkové lety do 3 destinácií a medzi nimi, samozrejme, Kuba nesmie chýbať,“ uzatvára status Letisko Bratislava. 

Komfort na palube 

Pravidelné linky z bratislavského letiska sú často prevádzkované menšími lietadlami nízkonákladových leteckých spoločností. Prvýkrát v histórii však pre nové, ďaleké destinácie, bude z letiska v hlavnom meste vzlietať väčšie lietadlo Airbus A350, ktoré zaručí cestovateľom pohodlie počas dlhej cesty. Okrem toho je podľa portálu Pelipecky.sk toto lietadlo považované za najmodernejšie a najúspornejšie svojej veľkosti pre diaľkové lety. 

24. apríla 2024, 15:00 Čas čítania 3:05 Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy

„Okrem úspory ponúka A350 aj maximálne pohodlie pre cestujúcich – hladina hluku na palube na úrovni iba 59 dB, čo z nej robí vôbec najtichšiu kabínu zo všetkých súčasných lietadiel. V základnej cene letenky klienti dostanú hlavné jedlo s 3 chodmi a desiatu alebo raňajky pred pristátím. Na palubu si budú môcť vziať 10 kg batožinu, odbavená sa musí zmestiť do 23 kg,“ píšu Pelipecky.sk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia