Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. októbra 2023 o 11:54
Čas čítania 0:33

Počasie na Slovensku sa zbláznilo. Nebudeš vedieť, čo si obliecť, predpovede naznačujú mráz aj oteplenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chladné počasie na Slovensku nepotrvá dlho.

V nedeľu sa na Slovensku prudko ochladilo a na mnohých miestach teplota klesla aj o 10 stupňov Celzia. Tlaková níž, ktorá sa v pondelok 16. októbra dostala nad naše územie, zapríčinila, že vo väčšine okresov bude až do stredy slnečné a chladné počasie, informuje portál iMeteo

Portál uvádza, že najchladnejšiu noc môžeme na Slovensku očakávať z pondelka 16. októbra na utorok, keď teploty klesnú na –2 až –5 stupňov Celzia. 

Odborníci však predpovedajú, že v stredu 18. októbra sa počasie zmení a oteplí sa na celom území krajiny. Slovenský hydrometeorologický ústav na webe uvádza, že vo štvrtok 19. októbra sa teplota vyšplhá na 13 až 17 stupňov Celzia. 

V piatok bude teplota ešte vyššia. Na západnom a južnom Slovensku meteorológovia očakávajú až 23 stupňov Celzia. Na väčšine Slovenska bude teplota vyššia ako 15 stupňov. Víkend môže byť podľa odborníkov opäť neobvykle teplý. 

počasiepočasie
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia