Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. októbra 2023 o 14:01
Čas čítania 0:28

Šiestačke v Banskej Bystrici naliali do fľaše savo, zatiaľ stále nikoho nepotrestali. Polícia zverejnila nové detaily o prípade

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyšetrovanie incidentu s dezinfekciou na ZŠ v Banskej Bystrici pokračuje.

Vyšetrovanie incidentu na základnej škole na banskobystrickom sídlisku Sásová, pri ktorom jedna zo žiačok koncom apríla nevedomky požila tekutý dezinfekčný prostriedok, zatiaľ nebolo ukončené.

„V prípade v súčasnosti stále prebiehajú procesné úkony. Bližšie informácie z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania nebudeme poskytovať,“ uviedla Kováčiková. Polícia v súvislosti s prípadom začala ešte v apríli trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

K incidentu na ZŠ Pieninská v Banskej Bystrici došlo koncom apríla po hodine telesnej výchovy, keď išli žiaci šiesteho ročníka späť do triedy na ďalšie vyučovanie.

Jedno z dievčat sa napilo z vlastnej fľaše a obsah tekutiny vypľulo na dlážku. Dezinfekčný prostriedok vo fľaši mala zacítiť triedna učiteľka. Žiačka bola niekoľko dní hospitalizovaná v banskobystrickej detskej nemocnici.

škola
Zdroj: Google maps
Domov
Zdieľať
Diskusia