Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Martin Adam Pavlík
28. októbra 2023, 14:04
Čas čítania 0:26

Petra Vlhová skončila v obrovskom slalome v rakúskom Söldene na treťom mieste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Petra Vlhová skončila v obrovskom slalome v rakúskom Söldene na treťom mieste
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Vlhová sa udržala v prvej trojici.

Svetový pohár v alpskom lyžovaní žien odštartoval v sobotu o 10.00 h. obrovským slalomom v rakúskom lyžiarskom stredisku Sölden. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová na po druhom kole skončila na treťom mieste. 

Jej americká rivalka Mikaela Shiffrinová obsadila až šieste miesto. Prvenstvo získala Lara Gutová-Behramiová. Po prvom kole skončila Vlhová tiež na treťom mieste. Najrýchlejší čas dosiahla vtedy Federica Brignoneová, na ktorú Vlhová stratila 63 stotín sekundy.

Manažér Slovenky Richard Galovič po prvom kole zhodnotil, že pre lyžiarku išlo o vynikajúci vstup do sezóny. Jej výkon vraj spĺňa najvyššie športové parametre. 

Ďalej uviedol, že príprava bola skvelá a vraj aj inovatívna, no skomplikovala ju choroba, konkrétne silný zápal hrdla. Vlhová tak musela brať antibiotiká. 

Domov
Zdieľať
Diskusia