Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. novembra 2023 o 13:34
Čas čítania 0:42

AKTUÁLNE: Na východe Slovenska ľudia uviazli v 15-kilometrovej kolóne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia na mieste riadi dopravu.

Kolóna kamiónov smerujúca k hraničnému priechodu Vyšné Nemecké – Užhorod sa končí aktuálne medzi mestom Sobrance a obcou Nižná Rybnica. „Ide zhruba o 15-kilometrový úsek,“ uviedla v pondelok pre TASR hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance Agnesa Kopernická.


Kamióny sú podľa nej radené na odstavné plochy už v Michalovciach na Továrenskej ulici a Humenskej ceste aj na diaľnici pred Bidovcami. V platnosti je naďalej policajné opatrenie „Kolóna Vyšné Nemecké“, ktoré je zamerané na zabezpečenie plynulosti a bezpečnosti cestnej premávky a radenie osobných a nákladných motorových vozidiel z dôvodu nárastu nákladnej dopravy.

„V uvedenom úseku sa nachádzajú policajné hliadky na začiatku a konci obcí, riadia dopravu v oboch smeroch, keďže je prejazdný iba jeden jazdný pruh, a radia kamióny mimo obývaných oblastí, aby boli obyvatelia dotknutých obcí čo najmenej obmedzovaní,“ uviedla hovorkyňa.


Krajská polícia potvrdila, že kamiónová doprava prichádzajúca po diaľnici D1 od mesta Prešov je odstavovaná za sebou v jednom jazdnom pruhu diaľnice D1 od kruhového objazdu Bidovce. „O 11.00 h bolo v tomto úseku odstavených 190 kamiónov,“ konštatovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Kamióny
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia