Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
24. decembra 2023, 14:15
Čas čítania 0:37

Vianoce sú pre Zuzanu Čaputovú obľúbeným sviatkom. Čo podľa nej potrebujeme najviac?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka bola v dnešný deň povzbudiť pracujúcich ľudí a myslí aj na tých, ktorých postihla kalamita.

Nech nikomu počas Vianoc nechýba pohoda, vľúdnosť a ľudskosť. Na Štedrý deň to zaželala prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá už tradične zašla pozdraviť tých, ktorí pracujú aj počas sviatočného dňa.


„Som presvedčená, že práve tie nemateriálne, neuchopiteľné veci, ako je pohoda, vľúdnosť a ľudskosť, potrebujeme v súčasnosti najviac, na Slovensku i na celom svete,“ uviedla hlava štátu. Počas nedele prišla pozdraviť zdravotníkov v Univerzitnej nemocnici Bratislava, operátorov záchrannej zdravotnej služby a zamestnancov Dopravného podniku Bratislava.

„Myslím však na všetkých, ktorí tento deň pracujú, aby sme si my ostatní mohli užiť pokojné Vianoce,“ upozornila. Osobitne patria jej myšlienky aj domácnostiam, ktoré sú v dôsledku sobotňajšej (23.12.) kalamity bez elektrickej energie. „Budú mať o niečo náročnejšie Vianoce, myslím na nich. Rovnako tak na všetkých energetikov, ktorí sa snažia situáciu napraviť,“ dodala.

Vianoce sú prezidentkiným obľúbeným sviatkom, zvýrazňuje ich rodinný charakter. „Celý rok sa snažíme žiť veľmi blízkym rodinným životom a na Vianoce sa to ešte viac zvýrazní,“ uviedla hlava štátu.

Domov
Zdieľať
Diskusia