Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
28. decembra 2023, 17:23
Čas čítania 0:27

Slovenská banka rozširuje sieť bankomatov. Ich umiestnenie má byť na strategických miestach v regiónoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Banka plánuje do troch rokov umiestniť minimálne 50 bankomatov po celom Slovensku.

Fio banka rozširuje bankomatovú sieť po celom Slovensku. V súčasnosti môžu klienti využiť 14 bankomatov, ktoré sú súčasťou pobočiek. Každý z nich umožňuje vklad aj výber hotovosti, informujú o tom tvnoviny.sk.

Banka plánuje umiestniť do troch rokov minimálne 50 bankomatov na strategické miesta v regiónoch. „Umiesťovanie bankomatov sa v budúcnosti bude postupne týkať všetkých pobočiek Fio banky. V ďalšej etape bude rozmiestnenie pokračovať do strategických miest v rôznych regiónoch Slovenska,“ povedal obchodný riaditeľ Fio banky Jozef Daňo.

Bankomaty podporujú bezkontaktné transakcie a klienti z konkurenčných bánk si môžu vybrať hotovosť priložením platobnej karty. „Chceme zlepšiť skúsenosť našich klientov a poskytnúť im rýchly a spoľahlivý prístup k hotovosti kedykoľvek a kdekoľvek,“ povedal obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Fio banka
Domov
Zdieľať
Diskusia