Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
30. decembra 2023 o 14:53
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Polícia zadržala muža, ktorý sa na centrálnom príjme v Prešove údajne vyhrážal bombou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muža zadržala polícia.

Vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) J. A. Reimana v Prešove evakuovali v sobotu centrálny príjem v chirurgickom monobloku. Dôvodom bolo podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Ligdayovej podozrenie z nástražného výbušného systému. „Bezpečnostná prehliadka priestoru dopadla s negatívnym výsledkom,“ uviedla pre TASR Ligdayová.


Ako povedala PR manažérka nemocnice Martina Pavliková, do nemocnice prišiel muž so svojou príbuznou vo veľmi ťažkom zdravotnom stave. „Veľmi ťažko, v emocionálnom vypätí nesie jej stav. V nemocnici sa vyhrážal uložením nástražného výbušného systému. Zdravotná starostlivosť bola jeho príbuznej, ako aj všetkým pacientom poskytnutá tak, ako má,“ priblížila Pavliková. Ako podotkla, privolaná polícia urobila všetky potrebné úkony a prezrela priestor.


Poskytovanie zdravotnej starostlivosti nebolo podľa Pavlikovej ohrozené. „Momentálne je chod nemocnice bez akýchkoľvek obmedzení,“ spresnila.

Fakultná nemocnica J.A Reimana v Prešove.
Fakultná nemocnica J.A Reimana v Prešove. Zdroj: Fakultná nemocnica J.A Reimana Prešov
Domov
Zdieľať
Diskusia