Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. januára 2024, 10:20
Čas čítania 0:45

Nevidel si tieto štyri deti zo Slovenska? Pátrací tím prosí verejnosť o pomoc pri hľadaní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pátrací tím hľadá štyri nezvestné deti.

Slovenský pátrací tím prosí verejnosť o pomoc pri hľadaní štyroch detí z Trnavského, Bratislavského a Banskobystrického kraja. Ak si hľadané osoby niekde spozoroval, kontaktuj príslušníkov polície na čísle 158. Na nezvestné deti upozornil portál Z regiónu.sk.

Od 8. januára pátrajú po 16-ročnej Valentíne Birdáčovej z okresu Zvolen. Valentínu naposledy videli 8. januára ráno, keď zo Strojárskej ulice v Detve odišla do školy, kam však nedorazila. Naposledy ju videli v ružovej vetrovke, teplákoch a bielych teniskách. 

pátranie
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách

Ďalším nezvestným dievčaťom je 15-ročná Melissa Kuzmová z okresu Galanta. Po Melisse pátrajú od 9. januára. Oblečenú mala čiernu zimnú bundu, čiernu mikinu, bledomodré rifle a topánky na vyššom podpätku. Nezvestná je štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy a hnedé oči.

nezvestná
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách

Od 6. januára pátrajú aj po17-ročnom Štefanovi Tóthovi z okresu Dunajská Streda. Štefan je vysoký 175 centimetrov má hnedé kučeravé vlasy a hnedé oči. Naposledy ho videli v čiernych teplákoch, čiernych kožených topánkach a čiernej zimnej bunde. 

nezvestný
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách

Pátrací tím hľadá aj nezvestného 17-ročného Danyla Piatnytského z okresu Senec. Po Danylovi pátrajú od 23. decembra. Nezvestný je štíhlej postavy, má hnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy ho videli v béžových nohaviciach, bielej zimnej bunde a kožených topánkach.

nezvestný
Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko – pátranie po osobách
Domov
Zdieľať
Diskusia