Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
17. januára 2024, 19:07
Čas čítania 0:43

Opitý cestujúci sa zahral na zombie. Počas letu pohrýzol letušku, pilot musel zakročiť

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Opitý Američan spôsobil letuške menšie zranenie.

Japonské dopravné lietadlo smerujúce do Spojených štátov sa muselo počas letu nad Tichým oceánom otočiť a vrátiť na tokijské letisko po tom, ako opitý cestujúci uhryzol letušku. V stredu to uviedla japonská letecká spoločnosť All Nippon Airways (ANA). 


Hovorca spoločnosti ANA pre AFP uviedol, že „veľmi opitý“ cestujúci, ktorým je údajne 55-ročný Američan, uhryzol letušku a spôsobil jej tak menšie zranenie.


Piloti lietadla so 159 cestujúcimi na palube sa tak museli vrátiť na tokijské letisko Haneda, kde muža odovzdali polícii. Podľa japonskej televíznej stanice TBS muž vyšetrovateľom povedal, že si svoje správanie vôbec nepamätá.


Na sociálnych sieťach prirovnali niektorí ľudia tento incident k začiatku filmu o zombie. Iní upozornili na to, že na titulné strany novín sa za posledné dva týždne dostali už štyri incidenty spojené s japonským letectvom.

Domov
Zdieľať
Diskusia