Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
17. januára 2024, 13:58
Čas čítania 0:25

Anglický kráľ Karol III. potešil žiakov z východného Slovenska. Po príchode do školy ich čakalo prekvapenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Študenti zo Strednej odbornej školy elektrotechnickej v Stropkove poslali anglickému kráľovi list.

Karol III. poslal študentom Strednej odbornej školy elektrotechnickej v Stropkove ďakovný pozdrav. Reagoval tak na list, v ktorom mu žiaci blahoželali k 75. narodeninám, informujú tvnoviny.sk.

V liste mu popriali všetko najlepšie a vyjadrili svoj obdiv. Študentov oslovila najmä kráľova participácia v téme životného prostredia a využívania nahraditeľných materiálov. Karol III. im poďakoval a zároveň zaslal pohľadnicu so svojou fotkou. 

„Naše prekvapenie bolo veľké, keď sme sa po prázdninách vrátili do školy a našli sme list, ktorého odosielateľom bol Buckinghamský palác. Tešíme sa, že sme aj my študenti z východného Slovenska boli súčasťou skupiny ľudí, ktorí blahoželali jeho veličenstvu a hádam sme mu spríjemnili jeho narodeninový deň,“ uviedli študenti.

Karol III.
Zdroj: Stredná odborná škola elektrotechnická
Domov
Zdieľať
Diskusia