Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
1. marca 2024, 19:08
Čas čítania 0:36

V obci na strednom Slovensku sa pohybuje podozrivé auto, podvodníci od ľudí lákajú peniaze. Zverejnili nové podrobnosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa informácií od obce, podvodníci jazdili na tmavomodrom vozidle Fiat Scudo, BB 747 FI.

Po obci Ostrý Grúň okres Žarnovica sa pohybuje podozrivé vozidlo. Od jedného obyvateľa už neznáme osoby stihli podvodným spôsobom vylákať peniaze. Obec o tom informovala na sociálnej sieti. Upozornil na to portál Z regiónu.sk.

Podľa informácií od obce, podvodníci jazdili na tmavomodrom vozidle Fiat Scudo, BB 747 FI a od obyvateľov pýtali peniaze. „Podvodným spôsobom vylákali od staršieho občana nemalý finančný obnos za ‚sadzbové zemiaky a jablká‘ s tvrdením, že si ich objednali jeho mladší príbuzní a treba za ne zaplatiť,“ informujú na Facebooku. Tento incident už jeho príbuzní nahlásili na Okresné riaditeľstvo Policajného zboru.

„Týmto zároveň upozorňujeme občanov, aby vo vlastnom záujme nevpúšťali do domu neznáme osoby a nič od nich nekupovali, pokiaľ takýto predaj nebude vyhlásený v miestnom rozhlase,“ varuje obec.

 

„Apelujeme najmä na starších občanov, aby v prípade tvrdenia predajcu, že je tovar niekým, napríklad ich mladším príbuzným, objednaný, aby si túto skutočnosť najprv overili u svojho príbuzného alebo uvedeného objednávateľa,“ dodali.

Domov
Zdieľať
Diskusia