Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
14. marca 2024, 15:52
Čas čítania 0:30

VIDEO: Muž, ktorý na Danka zakričal „debil“, prišiel na tlačovku dobrovoľne. Šéf SNS tvrdil, že ho niekto nasadil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do priestorov sa dostal bez problémov napriek tomu, že nebol akreditovaným novinárom.

Na tlačovej konferencii ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej vystúpil aj Andrej Danko, ktorého muž z publika označil za „debila“. Líder SNS naznačoval, že ho niekto nastrčil, a pýtal sa ho, z ktorého je média. V skutočnosti sa však prišiel pozrieť na tlačovku dobrovoľne za verejnosť, objasnil pre Aktuality.

„My sme sa len prišli pozrieť na tlačovku,“ povedal pre portál. Do priestorov budovy sa dostal cez dvere aj napriek tomu, že dnu mali vpustiť len akreditovaných novinárov. „Po piatich minútach som uznal, že toto je bezcestné, čo sa tu rozpráva,“ uviedol muž. Okrem iného povedal, že prišiel podporiť kolegov z Otvorenej kultúry, ktorí sa tiež nachádzali na tlačovej konferencii.

Danko tento incident počas priebehu tlačovej besedy opakovane spomínal. Človeka, ktorý ho urazil, nazval „strapatým“ a vyzval ho, aby sa mu ospravedlnil.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aktuality.sk (@aktuality_sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia