Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
26. marca 2024, 20:29
Čas čítania 0:40

Muž z východu Slovenska chcel od 11-ročných dievčat orálny styk. Vyhrážal sa, že ich vyhodí z auta do tmy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za sexuálne zneužitie mu hrozí väzenie na tri až desať rokov.

Polícia Slovenskej republiky vyšetruje prípad sexuálneho zneužívania 11-ročných dievčat. V prípade obvinili muža, ktorý ich na zadnom sedadle auta žiadal o orálny styk a uspokojenie rukou, informuje o tom SME.

Incident sa stal v noci z piatka na sobotu na ceste z Košíc do Zdoby. Muž najskôr sľúbil, že dievčatá odvezie domov na Jarmočnú ulicu. Keď nastúpil do auta, tak trasu zmenil a auto odstavil na okraji cesty.

K dievčatám sa presunul na zadné sedadlo, kde sa vyzliekol a žiadal o uspokojenie. Vyhrážal sa, že pokiaľ ho odmietnu, tak ich vyhodí z auta do tmy. Vzhľadom na to, že sa deti báli, radšej ho poslúchli.

Náhodná kontrola polície

Odstavené auto náhodou skontrolovala policajná hliadka. Obnažený muž preskočil na sedadlo vodiča a z miesta činu sa snažil ujsť. Policajti ho zadržali a umiestnili do policajnej cely, kde sa k ohavným činom priznal. 

Medzičasom ho už prepustili na slobodu a po skončení predbežného vyšetrovania bude zo spomínaného zločinu obvinený. Za sexuálne zneužitie mu hrozí väzenie na tri až desať rokov.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Prešovský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia