Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
12. mája 2024 o 14:50
Čas čítania 0:54

MS 2024 v hokeji: Slováci vyhrali zápas proti Kazachstanu s výsledkom 6 : 2

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenský tím sa dnes v Ostrave stretol s Kazachstanom.

Slovenská reprezentácia sa dnes na ľade postavila proti Kazachstanu a vyhrala s výsledkom 6 : 2. Druhý zápas na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2024 odohrali v ostravskej aréne za veľkej podpory prítomných slovenských fanúšikov.

V prvej tretine strelil slovenský tím hneď tri góly. Prvý dal v presilovke Martin Pospíšil s asistenciou Šimona Nemca a Juraja Slafkovského. Netrvalo dlho a letel aj druhý gól, o ktorý sa postaral Martin Faško-Rudáš s asistenciou Patrika Kocha a Matúša Sukeľa. Matúšovi Sukeľovi sa napokon podarilo s asistenciou Faška-Rudáša a Gajdoša streliť tretí gól. Slováci však mali v prvej tretine viacero obrovských šancí streliť gól.

V druhej tretine Slovákom na krátky čas zamrzol úsmev, keď sa Kazachstanu podarilo v úvode streliť prvý gól. V druhej tretine však bodovalo aj Slovensko, o gól sa zaslúžil Libor Hudáček bez akejkoľvek asistencie. Slováci boli v druhej tretine na ľade viac-menej pasívni. Z hry bol na dve minúty vylúčený Martin Fehérváry, Peter Cehlárik a Miloš Kelemen. Druhá tretina sa tak skončila za stavu 4 : 1.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Tretiu tretinu začali Slováci v oslabení, no aj napriek tomu sa podarilo Martinovi Pospíšilovi streliť gól za pomoci asistencie Libora Hudáčka. Ďalšia vydarená strela na bránu sa podarila Lukášovi Cingeľovi za asistencie Hudáčka. Kazachstan po takmer celom zápase vymenil brankára Andreja Šutova za Nikitu Bojarkina. 

V posledných desiatich minútach sa podarilo nášmu súperovi streliť gól a skóre sa tak zmenilo na 6 : 2. 

MS 2024
Zdroj: AP Photo/Darko Vojinovic
Domov
Zdieľať
Diskusia