Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Aneta Gospičová
27. mája 2024 o 18:47
Čas čítania 0:28

AKTUÁLNE: Hasičov na diaľnici pri zásahu zrazilo auto, hlásia dvoch mŕtvych. Na miesto tragickej nehody mieri minister vnútra

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Diaľnica D1 bude na nevyhnutný čas uzatvorená z oboch strán.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR vyslalo vrtuľník na pomoc zraneným hasičom na diaľnici D1 pri Hornej Strede (okres Nové Mesto nad Váhom). Údajne do nich pri zásahu narazilo auto. Podľa záchranárov ide o „udalosť s hromadným postihnutím osôb“.

„Dvaja muži, žiaľ, utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Zranení sú dvaja zamestnanci štátnych inštitúcií, ktorí sa na mieste nachádzali,“ informujú na sociálnej sieti.

Na miesto smeruje minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok, prezident Policajného zboru Ľubomír Solák a prezident Hasičského a záchranného zboru Adrián Mifkovič. Na miesto prišli okrem záchranárskeho vrtuľníka aj tri pozemné ambulancie. 

Trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti informuje, že diaľnica D1 bude na nevyhnutný čas uzatvorená z oboch strán. Vyzývajú verejnosť na rešpektovanie pokynov polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia