Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
3. júna 2024 o 7:23
Čas čítania 0:41

Extrémistovi Bombicovi zrušili youtubový kanál. Zákaz platí doživotne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Extrémistovi Danielovi Bombicovi zrušili doživotne jeho youtubový kanál.

  • Extrémistovi Danielovi Bombicovi, ktorý vystupuje pod prezývkou Danny Kollár, Google zrušil účet na Youtube.
  • Zákaz pre konšpirátora je doživotný.
  • Bombic týmto krokom prišiel o možnosť fungovať na jednej z najväčších videoplatforiem, ale aj o zdroj príjmu a takmer 80 000 followerov. 

Prečo je to dôležité: Daniel Bombic produkoval na Youtube videá s konšpiračným a extrémistickým obsahom. Spoločnosť Google reagovala na obsah videí doživotným zrušením účtu.

Širší kontext: Daniel Bombic je známy pre svoje extrémistické názory. Konšpirátor na svojich videách hajluje, obnažuje sa na ulici, spieva rasistický text piesne či dehonestuje LGBT vlajku. Je trestne stíhaný pre extrémizmus, nebezpečné prenasledovanie, ohováranie a nebezpečné elektronické obťažovanie. 

31. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 4:14 Vlado pracuje ako maliar v Holandsku: So Slovákmi je problém vždy, keď sa riešia peniaze. Niekedy sa im dokonca vyhýbam (Rozhovor) Vlado pracuje ako maliar v Holandsku: So Slovákmi je problém vždy, keď sa riešia peniaze. Niekedy sa im dokonca vyhýbam (Rozhovor)

Bombic si do svojich relácií volal aj nominantov strany Smer-SD či strany Hlas-SD. Jeho hosťom bol napríklad novozvolený predseda Hlasu a minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Spoločnosť Google podobne zakročila v minulosti aj proti youtubovému kanálu kontroverzného dietológa Igora Bukovského. Kanál spoločnosť odstránila najprv pre jeho obsah a neskôr pre porušovanie zásad týkajúcich sa obchádzania pravidiel. 

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

5. apríla 2024 o 17:20 Čas čítania 0:40 Hajluje, kričí nacistické heslá a obnažuje sa. Zverejnili videá, na ktorých Daniel Bombic alias Danny Kollár obdivuje hákové kríže Hajluje, kričí nacistické heslá a obnažuje sa. Zverejnili videá, na ktorých Daniel Bombic alias Danny Kollár obdivuje hákové kríže
24. apríla 2024 o 18:38 Čas čítania 0:27 Londýnsky súd rozhodol o vydaní Dannyho Kollára na Slovensko. Ten odkázal, že nikam nejde Londýnsky súd rozhodol o vydaní Dannyho Kollára na Slovensko. Ten odkázal, že nikam nejde
10. apríla 2024 o 10:45 Čas čítania 1:00 Extrémista Daniel Bombic zverejnil fotku poslanca z Progresívneho Slovenska, na ktorej hajluje. Sám ukazoval rovnaké gesto Extrémista Daniel Bombic zverejnil fotku poslanca z Progresívneho Slovenska, na ktorej hajluje. Sám ukazoval rovnaké gesto

Domov
Zdieľať
Diskusia