Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
10. júna 2024 o 7:29
Čas čítania 0:33

V Justičnom paláci zasahovali v nedeľu večer hasiči. Na mieste sa podpálil väzeň

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Väzeň, ktorý sa v nedeľu večer podpálil v cele Justičného paláca, utrpel vážne zranenia.

  • Hasiči zasahovali v nedeľu večer pri požiari v bratislavskom Justičnom paláci.
  • Podľa portálu noviny.sk sa na mieste podpálil väzeň. Ten utrpel popáleniny prvého a druhého stupňa na vrchnej časti tela. 
  • Na mieste zasahovali záchranári.

Prečo je to dôležité: Správy o takýchto incidentoch môžu podnietiť diskusiu o potrebných zmenách a vylepšeniach v bezpečnostných opatreniach a vybavení budov, čo môže viesť k zvýšeniu celkovej bezpečnosti a ochrany.

Citát: „Operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k 59-ročnému mužovi, ktorý utrpel popáleniny prvého a druhého stupňa na vrchnej časti tela. Po prvotnom ošetrení bol pri vedomí posádkou transportovaný do nemocnice v Ružinove,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Petra Klimešová.

Širší kontext: Väzeň spôsobil požiar úmyselne. Na cele bol umiestnený sám. Podľa hovorkyne Klimešovej prebieha v danej veci vyšetrovanie a k situácii sa nebudú bližšie vyjadrovať.

justičný palac
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia