Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
5. júla 2024 o 14:01
Čas čítania 0:43

VIDEO: Žralok v Texase zranil až štyroch ľudí. Žena takmer prišla o nohu, do nemocnice ju previezol vrtuľník

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Žralok v južnom Texase pohrýzol viacerých plavcov.

  • Žralok včera 4. júla na pláži v južnom Texase zranil až štyroch ľudí, informuje ABC.
  • Predátor útočil hneď dvakrát na dvoch rôznych miestach, informoval veliteľ hasičov Jim Pigg. Na ostrove South Padre Island ide podľa veliteľa o prvý útok žraloka.
  • Počas prvého útoku pohrýzol jedného muža. Keď útočil druhýkrát, napadol až troch ľudí. Všetkých museli previezť do nemocnice.

Prečo je to dôležité: Žraloky sa nachádzajú aj v niektorých dovolenkových destináciách, kam jazdia cez leto Slováci. Ich útoky nie sú síce bežné, no napriek tomu je na mieste opatrnosť.

Citát: „Tu na ostrove South Padre Island je to bezprecedentné,“ povedal Pigg, ktorý nič podobné ešte nevidel.

Širší kontext: Žralok ľudí pohrýzol počas osláv amerického Dňa nezávislosti. Pri prvom incidente žralok pohrýzol muža do nohy. Jednu zo žien musel previezť do nemocnice vrtuľník, pretože mala na nohe mnohopočetné uhryznutia. Hrozivé videá z pláže ukazujú miesto plné krvi aj žraločiu plutvu.

Prečítaj si aj ďalšie články: 

18. júna 2024 o 9:53 Čas čítania 0:36 Dron zachytil na Kanárskych ostrovoch žraloka. Na jednom z nich uzavreli už tri obľúbené pláže Dron zachytil na Kanárskych ostrovoch žraloka. Na jednom z nich uzavreli už tri obľúbené pláže
7. mája 2024 o 19:21 Čas čítania 0:24 V obľúbenej dovolenkovej destinácii videli nebezpečného žraloka. Okamžite uzatvorili pláž V obľúbenej dovolenkovej destinácii videli nebezpečného žraloka. Okamžite uzatvorili pláž
28. apríla 2024 o 8:03 Čas čítania 0:28 Žralok odhryzol Britovi ľavú časť tela len 10 metrov od pláže. Svedkovia opisujú hororový útok Žralok odhryzol Britovi ľavú časť tela len 10 metrov od pláže. Svedkovia opisujú hororový útok
Domov
Zdieľať
Diskusia