Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Barienčík
14. augusta 2024 o 6:56
Čas čítania 0:26

Čo odkazujú protestujúci za odstúpenie Šimkovičovej a Suska? (ANKETA)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po čistkách na ministerstve kultúry a krokoch ministra spravodlivosti Borisa Suska zorganizovali opozičné strany protest.

Na Námestí SNP v Bratislave sa zhromaždilo okolo 18-tisíc ľudí, aby vyjadrili svoj názor na aktuálne dianie na Slovensku.

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová odvolala generálneho riaditeľa SND Mateja Drličku aj generálnu riaditeľku SNG Alexandru Kusú. Okrem toho podniká kroky proti kultúre na Slovensku, ako napríklad ovládnutie Fondu na podporu umenia.

Minister spravodlivosti Boris Susko prepustil na slobodu bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika, o ktorom Najvyšší súd SR v roku 2022 rozhodol, že zneužil svoju funkciu na to, aby pomohol pri prepustení bývalého šéfa skupiny takáčovcov z väzby. Za vybavenie nepodania sťažnosti proti odvolaniu Ľubomíra Kudličku zobral Kováčik od mafiánov 50-tisíc eur.

Reakcie ľudí na politické udalosti posledných týždňov nájdeš vo videu.

Späť
Zdieľať
Diskusia