Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
11. septembra 2024 o 9:49
Čas čítania 0:49

Taylor Swift podporila Kamalu Harrisovú. Podľa prieskumu bude zrejme 18 % voličov voliť kandidáta, ktorého podporí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Taylor Swift uviedla, že vo voľbách 5. novembra bude hlasovať za americkú viceprezidentku.

  • Americká popová speváčka a skladateľka Taylor Swift vyjadrila v noci na stredu podporu v nadchádzajúcich voľbách demokratickej viceprezidentke a nominantke na post prezidenta USA Kamale Harrisovej.
  • K tomuto kroku pristúpila po debate medzi Harrisovou a jej protikandidátom, republikánskym exprezidentom Donaldom Trumpom.
  • Podľa prieskumu portálu Newsweek až 18 percent voličov uviedlo, že „s väčšou pravdepodobnosťou“ alebo „výrazne pravdepodobnejšie“ budú hlasovať za kandidáta, ktorého podporuje Taylor Swift.

Hviezda súčasnej popovej scény Swiftová podporila demokratickú kandidátku v príspevku na sociálnej sieti Instagram a uviedla, že vo voľbách 5. novembra bude hlasovať za americkú viceprezidentku. Prieskumy predpovedajú tesný volebný súboj.

Speváčka k príspevku pripojila aj svoju fotografiu s mačkou a vyhlásenie ukončila podpisom „bezdetná dáma s mačkou“, čo bola zjavná narážka na predchádzajúce výroky Trumpovho kandidáta na viceprezidenta JD Vancea, píše Reuters.


Harrisovej spolukandidát Tim Walz bol v čase zverejnenia speváčkinho príspevku vo vysielaní spravodajskej televíznej stanice MSNBC. „Dajte veci do pohybu,“ odkázal fanúšikom speváčky, známym ako „swifties“, a zároveň dodal, že je „neskutočne vďačný“.


Prezidentský kandidát amerických republikánov Donald Trump a demokratická nominantka Kamala Harrisová sa v utorok stretli v ostro sledovanej televíznej debate, svojej možno jedinej pred novembrovými voľbami. Už od úvodu prezentovali ostro rozdielne názory na budúcnosť krajiny i zahraničnú politiku.

Prečítaj si aj tieto články:

11. septembra 2024 o 7:33 Čas čítania 1:34 Harrisová je „horšia než Biden“ a Trump je „hanbou“. Kandidáti na amerického prezidenta sa stretli v ostrej debate Harrisová je „horšia než Biden“ a Trump je „hanbou“. Kandidáti na amerického prezidenta sa stretli v ostrej debate
10. septembra 2024 o 13:31 Čas čítania 1:14 Vodcov skupiny, ktorá radikalizovala aj strelca z Teplárne, zadržali v USA. Zameriavali sa na rasovú vojnu či útoky na LGBT+ ľudí Vodcov skupiny, ktorá radikalizovala aj strelca z Teplárne, zadržali v USA. Zameriavali sa na rasovú vojnu či útoky na LGBT+ ľudí
10. septembra 2024 o 7:25 Čas čítania 0:46 Zomrel ikonický herec James Earl Jones. Daboval aj Darth Vadera zo Star Wars Zomrel ikonický herec James Earl Jones. Daboval aj Darth Vadera zo Star Wars
Taylor Swift koncert
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia