Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
15. septembra 2024 o 12:23
Čas čítania 0:24

Žiaci možno dostanú v pondelok voľno. Bratislavský kraj reaguje na extrémne počasie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cieľom opatrenia je zvýšiť bezpečnosť.

  • Bratislavský samosprávny kraj (BSK) odporúča riaditeľom stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja udeliť študentom na pondelok 16. septembra riaditeľské voľno.
  • Ide o reakciu na extrémne dôsledky počasia.
  • Rozhodnutie je v kompetencii riaditeľov škôl.

Citát:„Riaditeľom stredných škôl, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti BSK, odporúčame udeliť na pondelok 16. septembra riaditeľské voľno,“ vyhlásil predseda BSK Juraj Droba.

Širší kontext: Cieľom opatrenia je zvýšiť bezpečnosť obyvateľov kraja. Dôvodom sú meteorologické aj hydrologické výstrahy tretieho stupňa, ako aj komplikácie v doprave.
Opatrenia v súvislosti s aktuálnou meteorologickou a hydrologickou situáciou prijal BSK v nedeľu ráno na zasadnutí krízového štábu.

Prečítaj si aj tieto články:

15. septembra 2024 o 11:19 Čas čítania 0:48 PREHĽAD: Mnohé cesty na Slovensku sú neprejazdné. Dopravné obmedzenia hlásia z viacerých krajov PREHĽAD: Mnohé cesty na Slovensku sú neprejazdné. Dopravné obmedzenia hlásia z viacerých krajov
15. septembra 2024 o 11:01 Čas čítania 0:18 Aktuálna situácia v Stupave: Mesto ľudí žiada, aby si pripravili evakuačnú batožinu. Nemôžu vylúčiť riadenú evakuáciu Aktuálna situácia v Stupave: Mesto ľudí žiada, aby si pripravili evakuačnú batožinu. Nemôžu vylúčiť riadenú evakuáciu
15. septembra 2024 o 10:39 Čas čítania 1:22 V Čadci a Stupave sú pripravení na evakuáciu. Hydrológovia rozšírili výstrahy najvyššieho stupňa pred povodňami V Čadci a Stupave sú pripravení na evakuáciu. Hydrológovia rozšírili výstrahy najvyššieho stupňa pred povodňami
škola , uzavretá škola
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia