Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
26. júna 2023 o 7:25
Čas čítania 0:29

VIDEO: Okolo policajnej hliadky pri Bratislave preletel rýchlosťou 215 km/h. Trest ho vzápätí neminul, dlho sa z jazdy neradoval

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič prekročil rýchlostný limit o viac ako 80 kilometrov za hodinu.

Bratislavskí policajti zaznamenali prípad cestného piráta, ktorý svojou jazdou po diaľnici ohrozoval bezpečnosť cestnej premávky. Maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici prekročil o viac ako 80 km/h, informujú v príspevku na sociálnej sieti.

Arogantný vodič preletel okolo policajnej hliadky rýchlosťou viac ako 215 km/h. „Touto rýchlosťou jazdil vodič motorového vozidla po diaľnici, ktorého jazdu zaznamenal radar diaľničnej polície KR PZ v Bratislave. Za tento priestupok – nedodržanie najvyššej dovolenej rýchlosti – bol vodič riešený v zmysle platného zákona o cestnej premávke,“ priblížili situáciu na cestách.

Podľa aktuálneho sadzobníka pokút dostal vodič za prekročenie rýchlosti o viac ako 80 km/h mimo obce pokutu až 800 eur. Policajti upozorňujú všetkých vodičov, aby dbali na zvýšenú opatrnosť na cestách. „Dodržujte dopravné prepisy a jazdite bezpečne,“ uzavreli v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia