Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
28. júna 2023, 10:40
Čas čítania 0:34

Pýtali sme sa Slovákov, čo hovoria na kauzu Kollár vs. Richterová. Aký majú pohľad na domáce násilie?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Oslovili sme mužov rôznych vekových kategórií s otázkou, čo si myslia o kauze Borisa Kollára. Zaujímal nás ich pohľad na domáce násilie.

Šéf parlamentu Boris Kollár sa na tlačovej konferencii v utorok 20. júna priznal, že svojej bývalej partnerke počas hádky pred 12 rokmi uštedril „pár faciek“. Pred médiami vysvetľoval aj detaily konfliktu s Barborou Richterovou.

Podľa jeho slov to bola práve ona, kto vyprovokoval hádku, ktorá neskôr eskalovala až do násilia. Richterová mala údajne hodiť ich ročného syna päť až deväť metrov cez celú miestnosť.

Barbora Richterová však tvrdí, že konflikt sa odohral úplne inak. Podľa nej Borisovi Kollárovi nasilu dala dieťa do rúk. Popiera, že by ho hádzala cez celú miestnosť. Potom ju predseda parlamentu údajne začal z celej sily fackovať. „Začal ma mlátiť tak, že ma udieral fackami z celej sily do tváre,“ dodala vo svojom videu na Instagrame.

25. júna 2023, 20:04 Čas čítania 0:45 Boris Kollár v minulosti údajne fyzicky napadol ďalšie ženy Boris Kollár v minulosti údajne fyzicky napadol ďalšie ženy

My sme sa vybrali do ulíc spýtať sa Slovákov v rôznych vekových kategóriách, čo si o tomto konflikte myslia. Zaujímalo nás, aký pohľad majú na domáce násilie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia