Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. júla 2023, 11:05
Čas čítania 0:30

Superlacný obchod Action hľadá ďalších zamestnancov: Slušnú mzdu ponúka aj mimo západného Slovenska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Budúcich zamestnancov lákajú napríklad na 15 % zamestnaneckú zľavu na celý sortiment Actionu, občerstvenie na pracovisku, zamestnanecké súťaže, vzdelávanie či dokonca na možnosť vycestovať do zahraničia.

Diskontná sieť predajní Action hľadá ďalších zamestnancov. Do nových predajní v Rimavskej Sobote, Spišskej novej Vsi aj vo Zvolene hľadajú predavačov, manažéra predajne a prácu ponúkajú aj brigádnikom. Podľa ponuky zverejnenej na portáli Profesia privítajú študentov aj mamičky na materskej dovolenke. 

Budúcich zamestnancov okrem štandardných odmien lákajú napríklad aj na 15-percentnú zamestnaneckú zľavu na celý sortiment Actionu, občerstvenie na pracovisku, zamestnanecké súťaže, vzdelávanie či dokonca na možnosť vycestovať do zahraničia.

Predavačom mimo hlavného mesta ponúkajú mzdu 1 000 eur. Vedenie Actionu je otvorené aj možnosti čiastočného úväzku. Pri 20-hodinovom týždennom pracovnom úväzku si zamestnanec zarobí 520 eur a pri 30-hodinovom 775 eur. 

Práca v Actine je mimoriadne atraktívna aj pre študentov, matky na materskej a ďalších záujemcov o brigádu. V regiónoch Spiša a Gemera ponúkajú slušnú hodinovú mzdu 6 eur. 

práca, profesia, action
Zdroj: Profesia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia