Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
12. augusta 2023, 14:22
Čas čítania 0:48

Maďarský minister sa zastal Tibora Gašpara. Konšpiruje o vzbure „liberálneho mainstreamu“

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dôkazy o svojich tvrdeniach však nepredložil.

Na celom svete sa vraj uskutočňuje stíhanie politikov, ktorí sú v opozícii voči „medzinárodnému liberálnemu mainstreamu“ a odvážne zastávajú národné záujmy. Uviedol to v sobotu na sociálnej sieti maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.


Szijjártó napísal, že v Spojených štátoch sa novou obžalobou usilujú vyradiť najpravdepodobnejšieho kandidáta v najbližších prezidentských voľbách, na Slovensku zadržali popredného politika strany (obvineného policajného exprezidenta Tibora Gašpara – pozn. red.), ktorá má – ako uviedol – najväčšiu šancu v jesenných parlamentných voľbách, v Bosne a Hercegovine podali žalobu na demokraticky zvoleného lídra srbskej komunity.

10. decembra 2020, 9:30 Čas čítania 10:36 Bývalý funkcionár z NAKA: To, že Milan Lučanský údajne prijal úplatok 510 000 €, ma neprekvapilo (Rozhovor) Bývalý funkcionár z NAKA: To, že Milan Lučanský údajne prijal úplatok 510 000 €, ma neprekvapilo (Rozhovor)

„Medzinárodný liberálny mainstream sa neštíti žiadneho tvrdého zásahu, použitia policajných a súdnych prostriedkov, keď cíti ohrozenie svojej moci,“ myslí si Szijjártó. Tento „mainstream“ má podľa jeho ďalších vyjadrení strach z vôle ľudu. Organizácie ako Transparency International, Amnesty International či ďalšie podľa jeho vyjadrení nezasiahnu, pretože sú takisto na výplatnej listine medzinárodného liberálneho mainstreamu.

Na jeho nepodložené tvrdenia medzičasom na Facebooku zareagoval predseda strany Progresívne Slovensko Michal Šimečka, ktorá sa v prieskumoch nachádza na druhej pozícii.

„Vyzývam maďarského ministra zahraničných vecí Petra Szijjártóa, aby rešpektoval suverenitu Slovenskej republiky a zdržal sa výrokov, ktoré nepodložene spochybňujú nezávislosť Polície SR. Reagujem tak na výrok pána ministra zahraničných vecí Maďarska o tom, že Tibor Gašpar je terčom honu,“ napísal.

Domov
Zdieľať
Diskusia