Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
1. októbra 2023 o 17:46
Čas čítania 0:38

Predseda vlády Ľudovít Ódor sa poďakoval občanom, ktorí prišli voliť. Voľbu ľudí rešpektuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiér Ľudovít Ódor považuje výsledok predčasných parlamentných volieb za zrkadlo našej spoločnosti. „Je potrebné, aby sme sa doň všetci spoločne, úprimne a hlboko pozreli a položili si spoločne otázku, akou krajinou sme.“

Predseda vlády Ľudovít Ódor rešpektuje voľbu ľudí na Slovensku, ktorí sa podľa neho demokraticky a slobodne rozhodli. TASR o tom informoval jeho hovorca Peter Majer s tým, že premiér považuje výsledok predčasných parlamentných volieb za zrkadlo našej spoločnosti.


„Je potrebné, aby sme sa doň všetci spoločne, úprimne a hlboko pozreli a položili si spoločne otázku, akou krajinou sme. Odpoveď sa, pochopiteľne, nemusí, nemôže a ani nebude páčiť všetkým,“ zdôraznil Ódor.

Poďakoval aj voličom

Predseda vlády pogratuloval politickým stranám, ktoré budú mať príležitosť zastupovať voličov v Národnej rade SR. Chce však veriť, že akákoľvek budúca vláda urobí všetko potrebné a nevyhnutné pre pokoj na Slovensku a pre úspech krajiny.


Ódor sa taktiež poďakoval všetkým občanom, ktorí prišli voliť. „Všetkým, ktorým záleží na osude Slovenska, čo si veľmi vážim. Nebolo vás málo,“ uviedol.

Poďakoval sa tiež všetkým, ktorí sa podieľali na priebehu volieb, vrátane predsedov a členov volebných komisií, policajtov zodpovedných za bezpečnosť a tých, ktorí hlasy sčítavali, vyhodnocovali a zabezpečovali plynulý chod informačných systémov.

Domov
Zdieľať
Diskusia