Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. októbra 2023 o 18:52
Čas čítania 0:25

Pár z Považskej Bystrice sa musel ukryť pred nebezpečným útočníkom. So sekerou v ruke sa dvojici vyhrážal, že ju zabije a podpáli

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia útočníka zadržala.

Považskobystrickí policajti obvinili 28-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. S bejzbalovou palicou a so sekerou v ruke sa vyhrážal pri lodenici v Považskej Bystrici mužovi a žene smrťou. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Muž a žena sa zamkli v chatke, obvinený na nich kričal, že ich pozabíja, podpáli v chatke, bejzbalovou palicou rozbil okno na chatke. Vzápätí začal sekerou sekať do solárnych panelov a do opláštenia chatky. Následne sa začal sekerou dobíjať dovnútra cez vstupné dvere, pričom neustále vykrikoval na poškodených, že ich zabije.

Policajti útočníka zadržali a umiestnili v policajnej cele, kde čaká na rozhodnutie súdu, či bude stíhaný väzobne alebo na slobode.

Domov
Zdieľať
Diskusia