Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
20. novembra 2023, 13:46
Čas čítania 0:21

Pozor na toto mäso. Našli v ňom salmonelu, možno si ho kúpil aj ty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hygienici ho našli v Kauflande v Dolnom Kubíne.

Inšpektori zo Štátnej veterinárnej a potravinovej správy upozornili na pokazené mäso v regáloch slovenských supermarketoch. Hygienici objavili v Kauflande morčacie mäso, ktoré obsahuje salmonelu.

20. novembra 2023, 10:09 Čas čítania 0:53 FOTO: Slováci sa pustili do populárneho potravinového reťazca. Zákazníkom vraj predáva plesnivý tovar, spoločnosť sa bráni FOTO: Slováci sa pustili do populárneho potravinového reťazca. Zákazníkom vraj predáva plesnivý tovar, spoločnosť sa bráni

„V rámci úradnej kontroly potravín vykonala RVPS Dolný Kubín v prevádzke Kaufland, Aleja Slobody 3057/15A, 026 01 Dolný Kubín odber vzorky výrobku. Vo vyšetrovanej vzorke bola zistená prítomnosť Salmonella Stanley,“ píšu na webe

Morčacie mäso je po dátume spotreby a predávalo sa v 500 g balení. „Predmetný výrobok bol dodaný z Maďarska v množstve 4 830 kg. Výrobok je už po dátume spotreby, nenachádza sa na trhu,“ doplnili. 

mäso
Zdroj: svps.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia