Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
29. decembra 2023, 12:26
Čas čítania 0:30

Slováci čoskoro prídu o dva obľúbené televízne kanály. Fungovať budú už len 3 dni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Od nového roka budú oba kanály ukončené bez akejkoľvek náhrady.

Obľúbená stanica Discovery, ktorú distribuuje spoločnosť Warner Bros., ukončí 31. decembra tohto roku na Slovensku aj v iných krajinách vysielanie svojich dvoch kanálov DTX známe ako Discovery Turbo Xtra a Discovery Science, informuje portál parabla.cz.

Čo tieto kanály vysielali? 

Kanál Discovery Science divákom ukazoval najzaujímavejšie technologické projekty, prístroje a rôzne novinky či prelomové objavy v oblasti technológie, vedy a výskumu. 

Discovery Turbo Xtra produkoval obsah, ktorý bol ideálny najmä pre milovníkov áut, športov, adrenalínu a extrémnej zábavy.

Koniec týchto kanálov sa týka všetkých distribučných platforiem (ako aj satelit, káblová televízia či OTT/IPTV). Skupina Discovery u nás vysiela aj ďalšie známe kanály ako Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, ID HD, TLC, HGTV, Animal Planet, Travel Channel, Food Network, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax či Cinemax 2.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Domov
Zdieľať
Diskusia