Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
7. februára 2024, 11:11
Čas čítania 0:34

AKTUÁLNE: Hasiči zasahujú pri požiari rodinného domu v obci pri Prešove. Vyžiadal si jednu obeť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste je 13 hasičov.

AKTUALIZOVANÉ: Požiar v dome v Chminianskej Novej Vsi si vyžiadal jednu obeť.

Hasiči aktuálne zasahujú pri požiari rodinného domu v Chminianskej Novej Vsi. O správe informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Jedna osoba je v bezvedomí a podľa jeho slov na mieste zasahuje 13 hasičov z Prešova so štyrmi kusmi techniky.

„Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že ide o požiar menšieho rozsahu v jednej z miestnosti rodinného domu, ktorý bol značne zadymený. V dôsledku požiaru došlo k usmrteniu jednej osoby, ktorá sa v čase príchodu hasičov na miesto nachádzala už mimo rodinného domu. Hasiči požiar zlikvidovali jedným C prúdom a zadymené priestory rodinného domu odvetrali,“ povedala Knišová s tým, že z dôvodu silného zadymenia boli pri zásahu použité autonómne dýchacie prístroje.

Hasiči následne miesto zásahu odovzdali príslušníkom Policajného zboru. Príčina vzniku požiaru je podľa Knišovej v štádiu zisťovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia