Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
9. februára 2024, 11:29
Čas čítania 0:47

AKTUÁLNE: Muž obvinený z vraždy Andrey z Dubnice nad Váhom si za mrežami siahol na život

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž bol obvinený z toho, že zavraždil mačetou matku dvoch detí Andreu.

Muž obvinený z vraždy Andrey z Dubnice nad Váhom si za mrežami v Nitre siahol na život, informuje portál tvnoviny.sk. Muž sa o samovraždu pokúsil už v lete minulého roka, vtedy ho zachránili dozorcovia.

„Môžeme potvrdiť, že dňa 7. februára 2024 došlo vo večerných hodinách v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody Nitra k samovražde obesením u 36-ročného obvineného. Napriek poskytnutej prvej pomoci zo strany personálu a následne privolanej rýchlej zdravotnej pomoci sa obvineného žiaľ nepodarilo oživiť. Tak ako v prípade každého úmrtia osoby vo výkone väzby alebo výkone trestu sú okolnosti úmrtia predmetom vyšetrovania Policajného zboru. O samovražde obvineného bol vyrozumený dozorový prokurátor a príbuzní zosnulého,“ potvrdila pre portál hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže.

K vražde 39-ročnej Andrey z Novej Dubnice prišlo vo štvrtok 29. júna v ranných hodinách pri novej cyklotrase v záhradkárskej oblasti Lieskovec v Dubnici nad Váhom. Podľahla početným sečným zraneniam.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Obvinený Ján sa k skutku nepriznal, a to ani napriek tomu, že policajtom povedal, že s mačetou a gumenými rukavicami v deň vraždy išiel do prírody. S obeťou sa podľa vlastných slov v ten deň aj rozprával. „Potom sa stalo, čo sa nemalo stať,“ povedal obvinený.

Domov
Zdieľať
Diskusia