Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
27. februára 2024 o 21:02
Čas čítania 0:47

Veľké topánky, ešte väčšie srdce: legendárny Shaquille O’Neal zmenil 16-ročnému chlapcovi život

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tínedžerovi jeho veľkosť nohy spôsobuje značné problémy.

Šestnásťročný Jor’el Bolden to nemá v živote ľahké. Pre veľkosť svojich nôh nevie nájsť topánky, ktoré by mu boli pohodlné. Číslo menšie než 23 mu spôsobuje bolesti, čo v európskej mierke predstavuje rozmer približne 56. Pomohol mu však legendárny bývalý basketbalista Shaquille O’Neal, ktorého trápi podobný problém, informuje USA Today

Bolden a jeho mama v januári vystúpili v relácii na televíznej stanici KCTV 5, kde povedali, že sa márne snažia nájsť topánky, ktoré by mu vyhovovali. Veľkosť nôh mu bráni žiť normálny život. V rozhovore pre USA Today uviedol, že musí nosiť menšie topánky, v ktorých ho vždy bolia nohy. Niekedy sú také tesné, že nemôže poriadne chodiť von.

Krátko po rozhovore na televíznej stanici KCTV 5 dostala Boldenova mama SMS správu od Entertainment Tonight, v ktorej sa písalo, že by sa s nimi chcel stretnúť niekto špeciálny. Tým výnimočným človekom bol legendárny basketbalista Shaquille O’Neal, ktorý nosí topánky s veľkosťou 22. Bolden neskôr so slávnym športovcom telefonoval a Shaq mu povedal, že má čakať poštovú zásielku.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

O pár dní nato prišli Boldenovi tri krabice plné oblečenia a dvadsať párov topánok veľkosti 23. „Je to lepšie ako vianočné ráno. Toto neposlal Santa, ale Shaq,“ neskrývala chlapcova matka radosť.

Bolden otvára škatuľu s oblečením od Shaquilla O’Neala.
Bolden otvára škatuľu s oblečením od Shaquilla O’Neala. Zdroj: Youtube/KCTV5 News
Domov
Zdieľať
Diskusia