Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
3. marca 2024, 14:20
Čas čítania 0:38

Policajtov, ktorí vyšetrovali Dankovu nehodu, potrestajú „výčitkou“. Prípad bude podľa Šutaja Eštoka uzavretý budúci týždeň

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je známe, či policajtov potrestali za to, že podrobili Danka dychovej skúške až niekoľko hodín po nehode.

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok uviedol v relácii Na telo, že policajtov, ktorí riešili nehodu Andreja Danka v Dúbravke, potrestajú „výčitkou“. Šutaj Eštok dodal, že ide o najmiernejší disciplinárny trest.

Predseda strany SNS Andrej Danko je aj napriek tomu, že nehodu zapríčinil on, zatiaľ bez trestu. Minister vnútra v relácii uviedol, že potrestanie policajtov neznamená, že Danko nebude potrestaný tiež. „Pán Danko je bez trestu len preto, že sa zatiaľ neukončilo vyšetrovanie,“ povedal.

Vyšetrovanie by malo byť definitívne uzavreté budúci týždeň. Zatiaľ nie je známe, či policajtov potrestali za to, že podrobili Danka dychovej skúške až niekoľko hodín po nehode.

Dopravná nehoda sa stala vo štvrtok 11. januára večer v bratislavskej Dúbravke. Danko údajne dostal šmyk a narazil do semafora, z miesta činu odišiel a nehodu nenahlásil. Policajtom sa ho podarilo vypátrať podľa olejovej škvrny, ktorá viedla až do garáže politika.

Polícia potvrdila, že Danko sa dychovej skúške podrobil až po 15 hodinách v piatok 12. januára popoludní. Prípad má stále veľa otáznikov.

Danko, semafor
Zdroj: TASR/Jakub Kotian, Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia