Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
8. marca 2024, 6:35
Čas čítania 0:44

VIDEO: Zákazník to nevydržal. Veľkú potrebu vykonal do vystaveného záchodu priamo v predajni

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zamestnanci tvrdia, že bizarný incident sa nestal prvýkrát. K niečomu podobnému došlo aj pred dvoma rokmi.

Neznámy zákazník sa rozhodol otestovať funkčnosť vystavenej toalety v hobbymarkete v Mníchove, ktorá nemá možnosť splachovania. Počas návštevy predajne to totiž nevydržal a vykonal do nej veľkú potrebu. O bizarnom incidente informoval nemecký denník Bild.de

Na sociálnej sieti sa začalo šíriť video s exkrementom vo vystavenej mise v mníchovskom obchode. Jeden z pracovníkov potvrdil, že nejde o falošné video. „Stalo sa to v sobotu. Kedy presne, to nevieme. Zistili sme to až o 18.00 hodine,“ povedal. Podľa jeho slov to nikto neoznámil na polícii. „Je neuveriteľné, že ho nikto nevidel,“ povedal ďalší zamestnanec. Nazývajú ho vraj Geisterscheißer (v preklade h*vnový fantóm).

Pracovník, ktorý to musel upratať, sa denníku posťažoval: „Mohol aspoň použiť záchodovú kefu.“ Nechutné je vraj aj uvedomenie, že nepoužil toaletný papier. Prekvapivo však nešlo o prvý podobný incident v tomto obchode. Zamestnanci tvrdia, že k niečomu podobnému došlo pred dvoma rokmi.

Na videu vidieť, že v záchode sa nachádza aj voda. Pracovníci uviedli, že sa to robí kvôli tomu, aby tovar vyzeral čo najrealistickejšie. Nikto však netušil, že to niekto zoberie až tak vážne. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Münchens Plattform Nr.1 (@munchner.gesindel)

Domov
Zdieľať
Diskusia