Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
20. marca 2024, 20:21
Čas čítania 0:28

Prezidentka Čaputová sa ospravedlnila odborníkom za Ficove spôsoby a nedôstojné postupy vlády. Zverejnila prekvapivé vyhlásenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zuzana Čaputová vyjadrila v statuse nesúhlas s mnohými postupmi predstaviteľov vlády Roberta Fica.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa prostredníctvom sociálnej siete ospravedlnila všetkým ľuďom, ktorých v posledných mesiacoch vláda Roberta Fica odvolala z funkcií dehonestujúcim spôsobom spojeným s urážkami. 

Čaputová vyjadrila smútok a pohoršenie nad všetkými situáciami slovenských profesionálov a profesionálok.

Prezidentka sa ospravedlnila za nedôstojné spôsoby vlády. Ospravedlnila sa im aj za to, že musia čeliť hanlivým urážkam a ponižovaniu prichádzajúcim od mnohých členov vlády.

Takisto sa hlava štátu chcela ospravedlniť za tých politikov, ktorí sa vyhrážajú trestnými stíhaniami a vystavujú šikane nielen samotných poškodených, ale aj ich rodiny. „Prepáčte, že ste priamymi svedkami legitimizácie nenávisti a jej používania ako pracovnej metódy.
Prepáčte, že sa vám nikto nepoďakoval za vašu doterajšiu službu pre dobro nás všetkých.
Prepáčte a ďakujem,“ uzatvára status Zuzana Čaputová. 



Domov
Zdieľať
Diskusia