Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová TASR
8. apríla 2024, 15:51
Čas čítania 1:06

Obvinili mužov, ktorí raperovi Separovi sprostredkovali sfalšovanú výnimku na parkovanie. Vo väzení si môžu posedieť až 3 roky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jeden z obvinených dal podľa polície do obehu približne 15 falošných kariet.

Polícia obvinila troch mužov z falšovania výnimiek na parkovanie. V prípade preukázania viny hrozí 30-ročnému Martinovi S., 20-ročnému Patrikovi H. a 29-ročnému Christiánovi V. trojročné väzenie. Podľa zdrojov z prostredia krajskej polície v Bratislave skupina mužov falošnú výnimku sprostredkovala aj raperovi Separovi, informuje Closer.


Martin S. a Patrik H. podľa hovorkyne vyrobili falošné kartičky s výnimkami na parkovanie podľa vzoru potvrdenia o povolení výnimky z dopravných značiek určené pre vozidlo štátneho orgánu, ktoré im priniesol Christián V.


„Ten vraj kartičku získal od údajne neznámej osoby a chcel sa o parkovanie zadarmo rozdeliť. Z toho dôvodu požiadal menovaných, aby vyrobili pár kópií potvrdení s výnimkou na parkovanie. Mladíci vyrobili nielen požadované potvrdenia, ale aj kópie pečiatok viacerých útvarov Policajného zboru SR,“ vysvetlila hovorkyňa s tým, že Martin S. a Patrik H. zhotovili povolenia s výnimkou aj pre nimi využívané motorové vozidlá.


Dodala, že ako dôvod udelenia výnimky uviedli plnenie služobných úloh Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR v rámci Bratislavy. Christián V. dal podľa polície do obehu približne 15 falošných kariet.

Podobný problém riešila polícia aj so Separom 

Separovo luxusné auto našli v piatok 29. marca zaparkované na zákaze na chodníku pri hoteli Carlton v Bratislave. Raper na svojom SUV značky BMW X7 mal na čelnom skle dokument o výnimke z pravidiel cestnej premávky, ktoré mu okrem iného povoľuje aj vjazd do pešej zóny, ignorovanie značky na zákaz vjazdu či zastavenia.

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Dokumentu za sklom Separovho auta však chýbajú aj ochranné prvky, čo pridáva na pochybnostiach o pravosti úradného dokumentu, ktorý môže byť sfalšovaný. K celej situácii sa vyjadril raperov manažér, ktorý tvrdí, že Separ je v tom nevinne. Vraj bol „uvedený do omylu a stal sa súčasťou podvodu“. 

SEPAR , auto , falšovanie dokumentov
Zdroj: MALL.TV, INSTAGRAM/@SEPAR_DMS
Späť
Zdieľať
Diskusia