Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
15. apríla 2024, 19:14
Čas čítania 0:31

VIDEO: Mladý muž agresívne útočil na ľudí. Na koľajnice brutálne zhodil aj starú ženu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Aj napriek tomu, že útoky vyzerali veľmi brutálne, nikto nebol vážne zranený.

Ostravská polícia informovala o prípade opitého mladíka, ktorý agresívne sácal do cudzích ľudí vrátane seniorov. Polícia mladého muža vypátrala a teraz mu hrozí 10 rokov väzenia. 

Incident sa stal začiatkom apríla. Neznámy muž sa pohyboval po električkovom nástupišti Svinovské mosty a na koľajnice strčil chlapca a staršiu ženu. Žena sa po páde do koľajiska chvíľu nehýbala. Na záberoch videa vidno, ako sa jej niekoľko ľudí rozbehlo na pomoc. 

Neskôr agresívny mladík napadol aj ďalšieho starého muža a ženu. Policajti začali prehľadávať okolie a približne po polhodine podozrivého zadržali. Pri kontrole zistili, že išlo o 20-ročného muža, ktorý mal v krvi viac ako dve promile alkoholu.

Aj napriek tomu, že útoky vyzerali veľmi brutálne, nakoniec nebol nikto vážne zranený. Mladý muž sa ku všetkému priznal. Podľa polície svoje činy ľutuje, poškodeným sa ospravedlnil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia