Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. apríla 2024, 7:49
Čas čítania 0:24

Začiatok týždňa bude na Slovensku veľmi teplý. Vysoké teploty však čoskoro vystriedajú búrky a ochladenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počasie bude tento týždeň pomerne búrlivé.

Letné počasie sa tento týždeň vráti na Slovensko. Prvé májové dni budú veľmi teplé a prevažne slnečné. Meteorológovia však okrem vysokých teplôt predpovedajú aj búrky, píše portál iMeteo.

V prvej polovici týždňa ustane vietor a teploty sa budú šplhať od 20 do 26 stupňov Celzia. Do stredy bude okrem vyšších teplôt aj veľmi pokojné a slnečné počasie.

28. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 7:28 Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará
28. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 4:02 Hanušovský viadukt stavali väzni z pracovných táborov. Dvakrát zničený most má temnú minulosť, stále je najväčší v strednej Európe Hanušovský viadukt stavali väzni z pracovných táborov. Dvakrát zničený most má temnú minulosť, stále je najväčší v strednej Európe
28. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 3:50 TEST tuniakových konzerv vo vlastnej šťave: Po ktorej nás striaslo a aká známa značka pohorela? TEST tuniakových konzerv vo vlastnej šťave: Po ktorej nás striaslo a aká známa značka pohorela?

Zmena príde vo štvrtok 2. mája. Studený front sa bude postupne presúvať po Európe a dorazí aj na Slovensko. Prinesie so sebou dážď a ochladenie. Odborníci okrem zrážok očakávajú aj búrky. Následkom studeného frontu bude nasledujúci víkend o niečo chladnejší.

búrka
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia