Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
TASR
24. mája 2024, 9:04
Čas čítania 0:36

AKTUALIZOVANÉ: Českého prezidenta Petra Pavla prepustili do domácej liečby po páde na motorke

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Český prezident Petr Pavel po úraze na motorke zostáva v nemocnici na pozorovaní.

AKTUALIZOVANÉ O 11.15 hod.:

Českého prezidenta Petra Pavla v piatok prepustili z Ústrednej vojenskej nemocnice (ÚVN) v Prahe do domáceho liečenia. Informoval o tom na sociálnej sieti krátko predpoludním. 

Petr Pavel sa zranil pri jazde na motorke. Jeho zranenia nie sú vážne, vyžiadajú si však krátke pozorovanie v Ústrednej vojenskej nemocnici v Prahe, informovala Česká televízia

Prezident Petr Pavel bude v nemocnici po úraze na motorke aj cez víkend. „Ide o piatok, sobotu a nedeľu, takže veríme, že to na prezidentov program nebude mať výraznejší vplyv. Budúci týždeň je plánovaná zahraničná cesta a uvidíme, či sa všetko podarí uskutočniť,“ vyjadril sa pre Českú televíziu prezidentov hovorca Vít Kolář. 

Pavla vlani v auguste zachytili na videozázname, keď počas jazdy na motorke nemal prilbu. Stalo sa to v mestečku Rtyně v Podkokoří v Královohradeckom kraji. Video vtedy zverejnila stanica CNN Prima News. Pavel sa za to ospravedlnil a dodal, že to bola z jeho strany hlúposť.

Domov
Zdieľať
Diskusia