Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 21. júna 2024 o 7:56
Čas čítania 0:59

Blaha aj Uhrík sa zúčastnili stretnutia, kde kritizovali Západ. Organizovala ho vraj krycia operácia bývalých ruských agentov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Slovenskí europoslanci sa v Bratislave zúčastnili sympózia, ktoré podľa PS organizovali bývalí agenti ruských tajných služieb.

  • V bratislavskom hoteli Carlton sa odohralo sympózium Bratislava - hlavné mesto mieru. Zúčastnili sa na ňom europoslanci Ľuboš Blaha, Milan Uhrík a zahraniční proruskí politici, vrátane bývalého moldavského prezidenta Igora Dodona, ktorý je obvinený z korupcie a má dobré vzťahy s Alexandrom Lukašenkom, informuje denník SME.
  • Podľa Progresívneho Slovenska sympózium organizoval moskovský Národný inštitút pre rozvoj komunikácie. Podľa europoslankyne Ľubice Karvašovej ide o zásterku pre združenie bývalých agentov ruských tajných služieb.
  • Podľa oficiálnych informácií na stretnutí rozoberali protiruské sankcie a vojnu Západu s Ruskom. Ľuboš Blaha na sympóziu hovoril o rusofóbii a o tom, že sa Robert Fico stal obeťou atentátu, pretože odmietal byť „kolóniou americkej armády“.

Prečo je to zaujímavé: Slovensko je stále súčasťou Európskej únie a NATO. Napriek tomu sa však slovenskí europoslanci stýkajú s proruskými politikmi a hovoria o diktáte zo Západu a liberalizme, ktorý na Slovensku šíri Amerika

20. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 9:06 Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama

Citát: „Najmä vo veľkých mestách je veľa progresivizmu, liberalizmu, militarizmu, diktuje to kolektívny Západ. Vidiek je iný, chce mier a tradičné hodnoty. Nikdy sme nezačali vojnu proti iným národom,“ rozprával Blaha na stretnutí.

Širší kontext: Hovorcom sympózia bol predseda arménskej komunity na Slovensku Ašot Grigorian, ktorý označuje Ľuboša Blahu za dobrého priateľa. Účastníci stretnutia často hovoria aj o vojne na Ukrajine. Podľa Igora Dodona, ktorého tam podľa jeho slov pozval samotný Blaha, sa Ukrajina iba nechala vtiahnuť do geopolitických bojov. 

Záznam zo sympózia zverejnila na internete Raptor TV, ktorá je je populárna najmä medzi extrémistami a dezinformátormi. 

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

1. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 3:48 Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž) Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž)
1. mája 2024 o 10:31 Čas čítania 1:32 Blaha poskytol rozhovor ruskej televízii. Konšpiroval o Hitlerových narodeninách, lídrov NATO a EÚ označil za vojnových štváčov Blaha poskytol rozhovor ruskej televízii. Konšpiroval o Hitlerových narodeninách, lídrov NATO a EÚ označil za vojnových štváčov
29. februára 2024 o 12:56 Čas čítania 0:55 VIDEO: Blaha v parlamente prijal ruskú propagandistickú televíziu. Západ nemôže vyhrať vojnu proti Moskve, tvrdil moderátorovi VIDEO: Blaha v parlamente prijal ruskú propagandistickú televíziu. Západ nemôže vyhrať vojnu proti Moskve, tvrdil moderátorovi
blaha
Zdroj: Facebook/TV Raptor
Domov
Zdieľať
Diskusia