Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová TASR
13. augusta 2024 o 7:48
Čas čítania 0:51

Donald Trump v rozhovore s Elonom Muskom pochválil Putina a Kim Čong-una. Plánuje sa vrátiť na miesto atentátu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Trump počas rozhovoru s Muskom prezentoval zmes útokov a sťažností.

Republikánsky kandidát na prezidenta USA Donald Trump prezentoval podľa agentúry Reuters počas nezvyčajného rozhovoru s Elonom Muskom na sociálnej sieti X v pondelok svoju obvyklú kombináciu prehnaných tvrdení, osobných útokov a sťažností, pričom Musk ho v tom občas podporil.

  • Trump bez dôkazov opätovne tvrdil, že Rusko by nenapadlo Ukrajinu, keby bol stále prezidentom. Chválil pritom ruského prezidenta Vladimira Putina, čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga a severokórejského vodcu Kim Čong-una ako „špičkových hráčov“.

Prečo je to dôležité: Elon Musk, majiteľ sociálnej siete X, viedol rozhovor s prezidentským kandidátom Donaldom Trumpom, počas ktorého mu umožnil šíriť konšpiračné teórie bez obmedzení a kritických otázok.

Širší kontext: Rozhovor Trumpa s miliardárom Elonom Muskom sa uskutočnil z pondelka na utorok na sociálnej sieti X. Donald Trump tiež prezradil, že sa v októbri vráti do Butleru v Pensylvánii, kde 13. júla prežil atentát.

Bývalý americký prezident vyjadril tiež hnev nad tým, že viceprezidentka Kamala Harrisová nahradila na kandidátke Demokratickej strany súčasného prezidenta Joea Bidena.

Donald Trump viedol nad Bidenom v mnohých prieskumoch v kľúčových štátoch, ktoré budú pravdepodobne rozhodujúce pre výsledok novembrových prezidentských volieb. Teraz v niektorých z tých štátov však Trump zaostáva za Harrisovou.

Prečítaj si aj tieto články: 

7. augusta 2024 o 10:25 Čas čítania 1:00 Elon Musk prijal výzvu na súboj s venezuelským prezidentom. „Ak prehrá, musí odstúpiť z funkcie diktátora Venezuely“ Elon Musk prijal výzvu na súboj s venezuelským prezidentom. „Ak prehrá, musí odstúpiť z funkcie diktátora Venezuely“
27. mája 2024 o 17:17 Čas čítania 0:48 Elon Musk tvrdí, že je mimozemšťan: „Nikto mi to neverí.“ Vraj ak bude môcť poskytnúť dôkazy, zverejní ich na Twitteri Elon Musk tvrdí, že je mimozemšťan: „Nikto mi to neverí.“ Vraj ak bude môcť poskytnúť dôkazy, zverejní ich na Twitteri
20. júla 2024 o 9:16 Čas čítania 0:46 Trump vyhlásil, že pokiaľ vyhrá voľby, tak do januára ukončí vojnu na Ukrajine. Konflikt by malo vyriešiť rokovanie oboch strán Trump vyhlásil, že pokiaľ vyhrá voľby, tak do januára ukončí vojnu na Ukrajine. Konflikt by malo vyriešiť rokovanie oboch strán
Domov
Zdieľať
Diskusia