Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
5. septembra 2023, 12:30
Čas čítania 0:45

Albánsky premiér verejne vysmial Putina vtipom o Prigožinovej smrti. Takto sa zabával na účet ruského prezidenta

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Edi Rama je známy svojím humorom. Tentoraz vysmial ruského prezidenta Vladimira Putina.

Albánsky premiér Edi Rama počas medzinárodnej konferencie v slovinskom Blede účastníkom povedal vtip o Prigožinovej smrti.

Rama si verejne vystrelil z ruského prezidenta Vladimira Putina, ktorého týmto spôsobom nepriamo obvinil z vraždy šéfa vagnerovcov, upozornil portál Nexta. Albánsko patrí medzi krajiny, ktoré dlhodobo odsudzujú ruskú agresiu na Ukrajine. 

Rama svoj vtip začal rozprávaním o tom, že v Rusku chcú zjednotiť časové pásma, keďže rozdiel na oboch koncoch krajiny predstavuje až deväť hodín.

Takto sa zabával na Putinovi

Príde ruský premiér k Putinovi a hovorí: „Pán prezident, máme problém! Rodinu som poslal na dovolenku, a keď som im volal, aby som im poprial dobrú noc, bolo tam už ráno a oni boli na pláži. Volal som Olafovi Scholzovi na jeho narodeniny a on mi povedal, že ich má až zajtra. Volal som Si Ťin-pchingovi, aby som mu zaželal šťastný nový rok, a on mi povedal, že ešte neoslavujú.“

Putin premiérovi pohotovo odpovie: „Rozumiem, tiež s tým mám skúsenosť. Volal som Prigožinovej rodine, aby som im vyjadril úprimnú sústrasť, no jeho lietadlo ešte ani nevzlietlo.“

Domov
Zdieľať
Diskusia