Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
19. októbra 2023 o 18:02
Čas čítania 0:28

WhatsApp už nebude fungovať na mnohých mobiloch, tieto zariadenia opatrenie postihne. Pozri, či sa netýka aj toho tvojho

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opatrenie začne platiť od 24. októbra 2023.

Obľúbená chatovacia aplikácia WhatsApp čoskoro prestane fungovať na mnohých zariadeniach. Staršie zariadenia, ktoré množstvo ľudí doteraz používa, aplikácia prestane technicky podporovať.

Opatrenie sa bude týkať všetkých zariadení s operačným systémom starším ako Android 5, informuje WhatsApp na svojom oficiálnom webe. Opatrenie začne oficiálne platiť od 24. októbra 2023.

„Aby sme udržiavali krok s najnovšími technologickými pokrokmi, pravidelne ukončujeme podporu starších verzií operačných systémov a zameriavame sa na podporu nových verzií,“ objasnila spoločnosť WhatsApp.

Firma dodáva, že majiteľom všetkých zariadení, ktoré prestanú byť podporované, vopred rozošle upozornenia, aby nezostali prekvapení z nefunkčného WhatsAppu zo dňa na deň.

Zariadenia, na ktorých už WhatsApp fungovať nebude:

Samsung Galaxy S2
HTC One
Sony Xperia Z
LG Optimus G Pro
HTC Sensation
Samsung Galaxy S
HTC Desire HD
Motorola Xoom
Samsung Galaxy Tab 10.1
Nexus 7
whatsapp
Zdroj: Pixabay/volně k užití
Domov
Zdieľať
Diskusia