Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
5. januára 2024, 13:02
Čas čítania 0:44

Slováci sa môžu tešiť na nový módny gigant z Turecka. Na náš trh plánuje vstup vo veľkom štýle

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podobne ako v zahraničí, aj u nás bude Trendyol pôsobiť ako online trhovisko, prostredníctvom ktorého tovar predávajú externí predajcovia.

Na východoeurópsky trh mieri turecký módny gigant Trendyol. Jeho príchodu na Slovensko by sme sa mali dočkať už čoskoro, informuje portál Daily Sabah.

Na príchod do Európy si spoločnosť vyčlenila pol miliardy eur. Už začiatkom tohto roka Trendyol plánuje expanziu do Rumunska, Grécka, Maďarska, ale aj Česka. O pár mesiacov by malo prísť na rad Slovensko či susedné Poľsko.

Odvážne plány na našom trhu

„Po tom, ako dosiahneme určité ciele v prioritných krajinách, vstúpime na trhy v Poľsku, na Slovensku a v Bulharsku. Na východoeurópskom trhu chceme do konca roka 2024 získať 2 milióny aktívnych zákazníkov a prekročiť 4 milióny objednávok, pričom plánujeme dosiahnuť objem obchodu vo výške 350 miliónov USD,“ upresnil generálny riaditeľ Trendyol Group Erdem Inan.

Podobne ako v zahraničí, aj u nás bude Trendyol pôsobiť ako online trhovisko, prostredníctvom ktorého tovar predávajú externí predajcovia. Módny reťazec má dokonca vlastnú značku, ktorej kúsky sú už v súčasnosti dostupné aj na e-shopoch pôsobiacich na Slovensku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia