Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
16. januára 2024 o 13:06
Čas čítania 0:22

Vodiča pri Trenčíne musela zastaviť polícia. Opitý jazdil neuveriteľnou rýchlosťou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V dychu mu namerali takmer 2,5 promile alkoholu.

Trenčianski diaľniční policajti zastavili v pondelok 15. januára večer na diaľnici D1 pri Trenčíne vodiča automobilu Volkswagen T-Roc. Maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 68 kilometrov za hodinu, v dychu mal takmer 2,5 promile alkoholu. Na sociálnej sieti o tom informovala trenčianska krajská polícia.

16. januára 2024 o 8:26 Čas čítania 0:26 AKTUÁLNE k nehode Andreja Danka: Prezident Policajného zboru nariadil kontrolu policajtov. Fúkať mu dali až po 15 hodinách AKTUÁLNE k nehode Andreja Danka: Prezident Policajného zboru nariadil kontrolu policajtov. Fúkať mu dali až po 15 hodinách

Po diaľnici jazdil až 198-kilometrovou rýchlosťou. Po zastavení sa podrobil dychovej skúške, v dychu mu namerali 2,46 promile alkoholu. Vodiča policajti následne zadržali a obmedzili ho na osobnej slobode. 

„Opakovane apelujeme na vodičov, aby za volant nesadali pod vplyvom alkoholu a jazdili bezpečne a podľa predpisov cestnej premávky,“ doplnila polícia.

Polícia
Zdroj: FB/Polícia SR – Trenčiansky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia