Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
19. februára 2024 o 10:26
Čas čítania 0:42

KOMPLETNÝ PREHĽAD: Jarné prázdniny sa už začali. Kedy budú žiaci doma?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jarné prázdniny ako prví absolvujú žiaci na strednom Slovensku.

Týždenné jarné prázdniny si ako prví v školskom roku 2023/2024 užijú žiaci základných a stredných škôl na strednom Slovensku. Voľno od pondelka do piatka 23. februára absolvujú žiaci z Banskobystrického, zo Žilinského a z Trenčianskeho kraja.

Týždeň voľna je už tradične rozdelený podľa krajov na tri termíny. Žiaci zo stredného Slovenska sa k vyučovaniu opäť vrátia v pondelok 26. februára.

Nasledovať bude voľno pre deti z Košického a Prešovského kraja od 26. februára do 1. marca. Ako poslední si užijú voľno počas jarných prázdnin žiaci z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja v termíne od 4. do 8. marca.

V tomto školskom roku čakajú žiakov ešte veľkonočné a letné prázdniny

Predposledným voľnom pre školákov pred letnými prázdninami budú veľkonočné prázdniny. Školáci budú od školy oddychovať od 28. marca do 2. apríla. Do školských lavíc sa vrátia v stredu 3. apríla.

Odmenou za celoročné úsilie budú pre školákov dva mesiace voľna v lete. Od školských povinností si oddýchnu od 1. júla do 30. augusta. Školský rok 2024/2025 sa začne v pondelok 2. septembra. Kompletnú tabuľku prázdnin si môžeš pozrieť v našom článku

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia